“Het geheim van succesvol projectmanagement in de bouw is goed communiceren”

Contact

Projecten managen is samenwerken

De teams waarmee ik werk zijn multi-disciplinair. Je hebt zo met allerlei niveaus en belangen te maken

De directie kijkt anders dan de architect en die heeft op zijn beurt weer een andere blik dan de aannemer. Het is de kunst om ieders positie te begrijpen en van daaruit te sturen.

Het is een kwestie van eerlijk zijn en TRANSPARANT. Mensen het vertrouwen geven dat ze het kunnen. En iedereen moet zijn afspraken nakomen!

Dit menselijk aspect maakt het voor mij uitdagend. Ik vind dit het leukst om te doen, heb het altijd al gewild.

Meer weten over mij?

Kijk op mijn LinkedIn-profiel voor mijn specieke OPLEIDINGEN en ERVARINGEN.

Projecten

Dit vinden mijn opdrachtgevers van mijn werk

“Van onze verbouwing werden wij soms moedeloos, maar Martin bleef positief. Hij regelde de aanvragen, maakte tekeningen en onderhandelde met instanties. Door zijn doorzettingsvermogen en kennis is alles goed gekomen.”

Paul en Rienke de Buck - Particulier

“Martin is een vakman pur sang, die zijn theoretische kennis koppelt aan zijn ervaring. Hij weet de juiste partijen te benaderen en op een dusdanige wijze te laten samen werken dat er voor jou als opdrachtgever een optimaal resultaat ontstaat.”

Jac van der Hooft - Conix RDBM

“Martin weet adequaat te reageren op vragen en kan goed omgaan met alle geledingen binnen ons bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om laagdrempelig te werken. De lijn met Martin is kort en zijn uitvoering snel.”

Peter van den Berg - Gors

Mijn kernwaarden

Wie met bouwen te maken heeft weet dat er ontzettend veel geregeld moet worden en in de chaos die ontstaat door al dat geregel en de (mis)communicatie onderling kan er al snel irritatie en frustratie ontstaan waaronder uw project komt te lijden. Dit kost u tijd en geld.

“Ik zorg ervoor dat onmogelijke dingen toch voor elkaar komen”

Een projectmanager kan meestal niet terugvallen op routine. Improviseren is daarom aan de orde van de dag. Wilt u weten hoe ik dat doe?

Neem contact op